Livrare gratuită la comenzile peste 500 RON

Despre zuccari

zuccari

Să vorbim despre Aloe.

Aloe Vera ZUCCARI are o calitate unică, evidențiată în consistența ridicată a gelului și a sucului. Secretul nostru constă în procesul de producție – un protocol special pentru a respespecta materia primă și pentru a ii proteja proprietățile, dar si pentru a o face dispnibilă pentru profesioniști și pentru consumatori. O gamă extraordinară de suplimente alimentare și dermatocosmetice pentru toate nevoile te așteaptă!

Aloe Vera este cel mai sofisticat laborator de sinteză chimică din natură. 

Această plantă are numai nisip, aer, soare și doar câteva picături de apă ca resurse. Însă, abilitatea ei de a amesteca ingrediente precare și a le transforma în aur vegetal este miraculoasă. Sintetizează aproape toate zaharurile, vitaminele și mineralele găsite în natură și multe proteine și lichide în care ingredientele active sunt dizolvate în mod inteligent. O cantitate infinită practic neexplorată de interacțiuni între substanțe benefice.

Specialiști în Aloe

Protocolul exclusiv ZUCCARI de producție

SELECTARE MANUALĂ ȘI RECOLTARE 

Selectarea frunzelor cele mai sănătoase și cele mai cărnoase numai din plantații certificate. 

Nu există un aparat ce poate alege care frunze sunt mai coapte și mai suculente pentru a fi procesate. Pentru acest motiv recoltarea trebuie făcută exclusiv manual de către oameni, cu o tăietură dreaptă la baza frunzei pentru a asigura păstrarea conținutului prețios departe de contactul cu aerul – ceva ce ar putea cauza oxidarea și pierderea ireparabilă a calității. Frunzele, in loturi ce nu trebuie să fie mai grele de 1 tonă, sunt trimise către centrul de procesare ce este de obicei localizat în apropiere având în vedere ca mare parte a procesului de producție trebuie să înceapă la maxim 3 ore de la recoltare pentru a păstra calitățile materiei prime.

SPĂLARE MANUALĂ

Pentru a elimina bacteriile fără tratamente chimice.

Frunza, cu un sigiliu propriu al mecanismului de protecție este pregătită de spălare într-o baie ce conține săruri specifice. Țelul este să se elimine bacteriile la exteriorul frunzei împreună cu pământul și sedimentele.

DECORTICARE MANUALĂ

Pentru că și cel mai delicat proces industrial poate afecta fileul prețios. 

Cea mai rapidă metodă de procesare implică mărunțirea frunzelor în totalitate, inclusiv partea amară și tare dar și bacteria ce se află natural pe fileul de aloe. O altă metodă de procesare presupune Another processing method entails frezarea prin role, deși această metodă zdrobește partea amară și există riscul de a contamina gelul cu o cantitate de Aloină. În ambele cazuri este necesară filtrarea cu carbon – pentru a elimina concentrația de aloina și pasteurizarea pentru a limita încărcătura bacterială.  ZUCCARI, investește în filetarea manuală, o tehnică mai laborioasă și mai costisitoare însă indispensabilă pentru păstrara integrității ingredientelor active valoroase. Gelul nu conține aloină și are un nivel bacterial redus.

FLUIDIFICARE LA RECE

Pentru a nu compromite bioactivitatea.

Mulți producători adaugă enzime pentru a dizolva legăturile dintre polizaharidele din gelul de Aloe, pentru a obține sucul. Alții, pentru același scop, folosesc temperaturi înalte specifice pasteurizării. Aceste tehnici cu siguranță nu respectă integritatea plantei de Aloe și este posibil să se degradeze calitatea sucului. ZUCCARI înțelege importanța de a oferi consumatorilor un suc natural autentic, ceva ce se poate obține doar prin procesarea mecanică, la rece, pentru a obține cel mai satisfăcător nivel de fluiditate.

IMPORTANȚA NEPASTEURIZĂRII

Sucul curat și bine procesat nu are nevoie de pasteurizare. 

Încălzirea gelului și a sucului la temperaturi înalte înseamnă înseamnă un risc de a dezintegra polizaharidele. Pasteurizarea este necesară atunci când întreaga frunză este măcinată, inclusiv zona tare, dar procesul ZUCCARI de a selecta manual și a procesa frunzele face ca produsul să fie sigur și natural. Așa produsele cu Aloe Vera ZUCCARI  ajung la dumneavoastră în cea mai bună condiție oferind cele mai bune calități.

CONCETRAȚIE DUBLĂ CU REVERSOSMOSE

Concentrarea ingredientului brut prin filtrare mecanică delicată.

Până de curând nu era posibilă concentrarea sucului de Aloe Vera, deoarece oricare alt proces ar fi implicat încălzirea îngredientului brut – rezultând în deteriorarea posibilă a elementelor active. În ultimii ani, o tehnică de osmoză inversă numită ReversOsmose – dezvoltată de ZUCCARI a făcut posibilă îndepărtarea apei și concentrarea elementelor active de 2 până la 12 ori. Această concentrație stimulează proprietățile plantei de Aloe în produsele cu folosire sistemică (suplimente alimentare) și cele pentru uz topic (cosmetice). Ce înseamnă asta pentru consumator? Fiecare înghițitură de Aloe este de două ori mai valoroasă pentru sănătatea corpului, iar fiecare aplicare pe piele are un efect de două ori mai eficient.

ABSENȚA TOTALĂ A APEI ADĂUGATE

Adăugarea apei ar însemna diluarea a ce natura a creat ca pe un concentrat de sănătate. ZUCCARI alege să evite complet adăugarea apei atât în suplimentele alimentare cât și în cosmetice. Mai ales în cele din urmă, absența apei adăugate este o inovație ce permite crearea de formule fără rival.

STIMULEAZĂ PRIN POLIZAHARIDE 

Care sunt efectiv motorul plantei de Aloe

ÎNCARCĂ CU NUTRIENȚI

 Aduce corpului “combustibilul” cu scopul de a îmbunătăți starea de bine

ELIMINAREA REZIDUURILOR

Promovează eliminarea reziduurilor produse în acest proces.